Olet varmasti vähintään kuullut erilaisista merkkihuolloista, mutta eroavatko ne mitenkään tavallisesta autohuollosta? Entä kannattaisiko niitä suosia perinteisten huoltojen sijasta? Lue nyt aiheesta lisää kokoamastamme artikkelista, jossa asetamme vastakkain Toyota merkkihuollot sekä tavalliset monimerkkikorjaamojen tarjoamat huollopalvelut!

Näin monimerkkihuolto ja tavallinen autohuolto eroavat toisistaan

Merkkihuollon ja tavallisen monimerkkikorjaamon tarjoaman autohuollon erottaa suurimmaksi osaksi toisistaan asiantuntijuuden sekä käytettyjen toimintatapojen, varaosien sekä lisävarusteiden yhteenkuuluvuuden perusteella. Ne kun merkkihuolloissa noudattavat täysin tietyn merkin erityisvaatimuksia, aina autotarvikkeista ja -varusteista, öljyihin ja varaosiin saakka. Näin ollen esimerkiksi Toyota merkkihuoltoa tarjoavat toimijat lisäävät huollon aikana autoihin ainoastaan Toyota Genuine Motor Oilia eli TGMO:ta, joka on kehitetty Toyota autojen moottoreiden yksilöllisiä tarpeita varten.

Kaikki lähtee yksityiskohdista

Merkkihuollossa kaikki pienetkin yksityiskohdat mietitään siis erityisen tarkkaan, juuri sille tietylle merkille asetettujen yksilöllisten tarpeiden mukaan. Toyota merkkihuolloissa käytetään ainoastaan myös aitoja ja alkuperäisiä Toyotan valmistamia tai hyväksymiä varaosia, joiden käytön luvataan takaavan autollesi entistä pidemmän elinkaaren sekä häiriöttömän ajomukavuuden.

Takana vankka osaaminen

Kun huollon suorittaa merkkikorjaamo, voit myös aina olla varma henkilökunnan osaamisen tasosta. Näin ollen Toyota merkkihuoltoa tarjoavat liikkeet ovat autovalmistajan itsensä hyväksymiä huoltoliikkeitä, joissa ammattitaito yltää parhaaseen mahdolliseen luokkaan. Merkkihuollon leima onkin samalla tietynlainen meriitti osaamisesta, takuu luotettavuudesta sekä ajan tasaisesta osaamisen tasosta. Henkilökunta kun tuntee tällöin autosi tarpeet ja moottorin läpikotaisin, eikä joudu turvautumaan turhiin kompromisseihin. Olipa huollettava auto sitten vanhempi Toyota tai täysin uusi hybridimalli.

Valitse merkkihuolto

Lopputulemana voisikin siis sanoa, että merkkihuolto kannattaa aina valita, jos se vain on mitenkään mahdollista. Toki jos paikkakunnallasi ei satu olemaan esimerkiksi juuri Toyota merkkihuoltoa, voi auton kuskaaminen viereisiin kaupunkiin hankaloittaa arkea liikaa. Siinä kohtaa ehkä punnitsisinkin vielä merkkihuollon tärkeyttä, mutta jos vaan mahdollisuus siihen on helposti saavutettavissa, valitsisin sen ehdottomasti. Ensi kerralla kun siis mietit mielessäsi, Toyota merkkihuolto vai perinteinen huolto, testaa ehdottomasti ensimmäisenä mainittua vaihtoehtoa!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *